Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage bestaat uit verschillende handelingen. Allereerst worden rug- en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix heeft een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

Kruidenstempelmassage : € 65
Duurt ongeveer 45 tot 60 minuten

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

kruidenstempelmassage, warme handen

Na de massage met de Thaise kruidenbuidels volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg tijdens de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale behandeling duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.

Er is geen douche bij nodig.

Tijdens de massage mag je je slip aanhouden.
Massage met een échte dieptewerking
.
Voel je je gespannen en moe? Opgebrand en lusteloos? De oudste en ook makkelijkste manier om geest en lichaam te verwennen is een massage. Als aan een massage nog kruiden, aromaten en weldoende warmte worden toegevoegd, is het gegarandeerd genieten. Spanningen komen los en de huid krijgt een zuiveringsbehandeling. Dit is wat kruidenstempelmassage voor jou kan betekenen.
De heerlijke geur van de kruiden, de warmte en de rustgevende klanken van natuurmuziek begeleiden je in een droomwereld van geborgenheid.
Kruiden zijn gezond, ze toveren heerlijke smaken in onze gerechten en activeren onze stofwisseling. Onze huid is ons grootste orgaan. Wat met de juiste temperatuur, in de juiste vloeibaarheid en met de juiste druk in deze huid ingemasseerd wordt, gaat héél diep, tot in het onderliggende weefsel en zelfs tot in de organen. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15%.
De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich en de huid wordt intensiever doorbloed. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke stoffen die dankzij deze warmte sneller afgevoerd worden.

Op de juiste plaats en juist gedoseerd werkt deze gebalde kracht van de natuur als een bron van vitaliteit. Blokkades worden via de energiepunten opgelost en nieuwe vitale energie vloeit door het lichaam. Uren na deze massage tintelt je lichaam nog steeds. Nooit heeft een massage zo diep doorgewerkt.
Een kruidenstempelmassage is er niet alleen ter ontspanning, maar kan ook een hulp zijn tijdens stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans.

Tijd om weg te dromen, te ontspannen en nieuwe energie te tanken.

Maak vandaag nog een afspraak

Zelf leren masseren?

Individueel of In groep

geschenkbon

Op zoek naar een origineel
geschenk voor familie of vrienden?

Een eenvoudig telefoontje, e-mail of een bezoek volstaat om deze geschenkbon te verkrijgen.

Je bepaalt zelf het bedrag, de verzorging en/of het arrangement. De geschenkbon heeft altijd een verrassend, persoonlijk tintje. Voor de massagebeurt wordt een kort gesprek gevoerd om de wensen van de ontvang(st)er van de bon te kennen.

Vraag een geschenkbon aan

wanneer

Alleen op afspraak

Maandag: 18.00 u. tot 22.30 u.
Dinsdag: 18.00 u. tot 22.30 u.
Woensdag: 18.00 u. tot 22.30 u.
Donderdag: 18.00 u. tot 22.30 u.
Vrijdag: 18.00 u. tot 23.00 u.
Zaterdag: 10.00 u. tot 18.00 u.
Zondag: gesloten

Maak een afspraak

prijzen

Om iedereen te laten genieten van onze diensten zijn onze prijzen minimumprijzen.

Ontdek hier onze prijzen