Hydromed-massage

Hydromed-massage: een nieuwe visie op masseren! Is een revolutionaire massagemethode waarbij gebruikgemaakt wordt van een speciale (warm)watermatras (42°C).

Hydromed-massage: € 65
Duurt ongeveer 45 tot 75 minuten

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Hydromed-massage, warme handen

‘Revolutionair’ omdat het hele lichaam optimaal door mij de therapeut behandeld kan worden, terwijl jij gewoon op jerug blijft liggen. Je wordt gemasseerd met een combinatie van voedende en etherische olie. Tussen de warmwatermatras en je rug in.

Je ligt warm en kunt daardoor sneller ontspannen.

Je hoeft je tijdens de massage niet meer om te draaien.Door de warmte van de matras ontspant het zenuwsysteem zich waardoor de bloedvaten van je rug zich verwijden en je rug goed doorbloed wordt, terwijl de wervelkolom haar optimale, natuurlijke curve behoudt

.Je gehele rug, van de bilplooi tot en met de nek, wordt gemasseerd zonder dat je van houding verandert .Door de Hydromed©techniek en gebruikmakend van je eigen gewicht kan een zeer intensieve behandeling uitgevoerd worden.

Wanneer en voor wie is een Hydromed©-massage geschikt?Als stijve spieren de oorzaak van de rugklachten zijn.Voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen door zware lichaamsbouw (buik en/of borsten).Voor zwangere vrouwen.Voor mensen met ademhalingsproblemen.Voor iedereen met een ‘zittend’ beroep.

Maak vandaag nog een afspraak

Zelf leren masseren?

Individueel of In groep

geschenkbon

Op zoek naar een origineel
geschenk voor familie of vrienden?

Een eenvoudig telefoontje, e-mail of een bezoek volstaat om deze geschenkbon te verkrijgen.

Je bepaalt zelf het bedrag, de verzorging en/of het arrangement. De geschenkbon heeft altijd een verrassend, persoonlijk tintje. Voor de massagebeurt wordt een kort gesprek gevoerd om de wensen van de ontvang(st)er van de bon te kennen.

Vraag een geschenkbon aan

wanneer

Alleen op afspraak

Maandag: 18.00 u. tot 22.30 u.
Dinsdag: 18.00 u. tot 22.30 u.
Woensdag: 18.00 u. tot 22.30 u.
Donderdag: 18.00 u. tot 22.30 u.
Vrijdag: 18.00 u. tot 23.00 u.
Zaterdag: 10.00 u. tot 18.00 u.
Zondag: gesloten

Maak een afspraak

prijzen

Om iedereen te laten genieten van onze diensten zijn onze prijzen minimumprijzen.

Ontdek hier onze prijzen